Új és használt kávégépek, kávéfőzők garanciával

Jura Impressa S70 kávégép

Jura Impressa S70 kávégép – használt kávéfőző

Gyártó: Jura | Modell: Impressa S70

Ár: 70.000 Ft + ÁFA

Tulajdonságok:

Jura Svájc termék a leginkább lenyűgöző és kifinomult kávéfőző gépek a világon. A Jura S70 része a luxus S-vonal Impressa teljesen automatikus bab-to-kupa gépek. Egyszerűen töltse bab a bab garat, a víz a víztartályban, és nyomja valaki a programozható gombok ital, és a gép grind pontosan a megfelelő mennyiségű babot és a sört egy finom csésze eszpresszó vagy kávé pontosan a hangerő, erő és hőmérséklet tetszik. Az S70 kapott 2 belső fűtési rendszerek: az egyik a kávé és a biztosító gőz habosításához vagy fűtés tej, valamint a meleg víz a tea.

A legtöbb eszpresszó gépek funkció csak egy fűtési rendszert, ami azt jelenti, meg kell várni a gőz létesítmény, hogy felkészüljünk, miután a kávét főzött. Az S70 a 2 fűtési rendszerek, nincs várakozási idő, akkor egyenesen az egyik funkciója, hogy a másik. Annak érdekében, hogy a kávé meleg marad a kupában, az S70 kapott arra a célra készült csészemelegítő tálca tetején. Ami a karbantartást, már nagyon kevés köze van. A digitális kijelző a gép megmondja, hogy mikor üres okok tálcát, töltse fel a bab és a víz, és néha, hogy egy tisztító tablettát a rendszeren keresztül. Egyszerű! Jura – Ha szeretsz kávé!

 • Színválaszték: kék, fehér, fekete

 

Jura Impressa S70 képek:

Jura Impressa S70 videók:

Jura Impressa S70 használati utasítás:

[issuu viewMode=singlePage width=600 height=424 shareMenuEnabled=false showHtmlLink=false printButtonEnabled=false shareButtonEnabled=false searchButtonEnabled=false backgroundColor=%23222222 documentId=120215230900-fce99b49bdfd4ba5939bcb99dbcf4fc1 name=jura-impressa-s70-hasznalati-utasitas username=3bmediakft unit=px id=9fab6f40-d3c5-1bfb-d18f-a5894ea68f87 v=2]

Jura Impressa S70 használati utasítás letöltése

Keresőszavak

Jura, Jura Impressa S70, Jura S70, Impressa S70

Jura Impressa S70 tisztítás

A gép beépített tisztítóprogrammal rendelkezik. A program kb. 15 percig tart. Kizárólag Jura tisztítótablettát használjon.

Fontos: Az elindított tisztítóprogramot nem szabad megszakítani.
Információ: Minden egyes tisztításkor a koffeinmentes kávé beadásának helyét is meg kell tisztítani.

Jura Impressa S70 vízkőtelenítés

A gépben beépített vízkőtelenítő program van. Ez a program kb. 40 percig tart. Ehhez kizárólag Jura vízkőtelenítő tablettát használjon.

Információ: Ha a készüléket vízkőteleníteni kell, az a kijelzőn megjelenik. A vízkőtelenítési folyamatot kikapcsolt állapotban lehet elindítani. Az elindított vízkőtelenítő programot nem szabad megszakítani.
Fontos: Savas hatású vízkőtelenítő szer használata esetén a maradék cseppeket haladéktalanul távolítsa el a gépről és környezetéről, illetve tegye meg a megfelelő óvintézkedéseket. Minden esetben figyeljen arra, hogy a betöltött vízkőtelenítő szert a gép felhasználja és a víztartály üres legyen.  Soha ne töltsön vízkőtelenítő oldatot utána.

Jura Impressa S70 használt kávégép megrendelés

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Szállítási cím (kötelező)

  Irányítószám Cím

  Számlázási cím (kötelező)

  Irányítószám Cím

  Megjegyzés

  Jura kávégépek a Facebookon!