Új és használt kávégépek, kávéfőzők garanciával

Alkatrészek, berendezések

Csészemelegítő

Az automata kávéfőzők egyik kritikus pontja a kifolyó kávé hőfoka. A forró, 92-94 fokos vizet szivattyú préseli át a kávén 9 bar nyomással. A kávéban a víz lehül, hiszen az csak 20 fokos. A kifolyó csatornában veszít a hőfokából a kész kávé, úgyhogy a kifolyó kávé hőfoka az éppen hogy forró 70-75 fok között van. Ha rövid kávét főzünk ( 25-40 ml), a hideg csésze gyakorlatilag langyosra hűti. Még a kávézókban használt profi, fűtött főzőfejes gépek tetején is ott sorakoznak az előmelegített kis csészék, ezért nem túlzás egy közösség számára ez a beruházás. A melegítőbe kb. 20 csésze fér el, és programozható az automatikus be-, és kikapcsolás.
Kapható Z és S sorozathoz.

Ár: 52 000 Ft + ÁFA

Cool Control

Zárt, rozsdamentes tartályban tartja hidegen a tejet. A tartály egyszerűen kiemelhető, és tisztítható. Teljesen zárt csőrendszeren keresztül jut el a tej a habosító fejig. A csomag tartalmazza az összes csövet, és csatlakozást, melyre szükség lehet. A tartályba 1.2 liter tej fér. Az összes automata habosító fejhez használható.
Mennyiség: 1 db

Ár: 39 400 Ft + ÁFA

Fém tejtartó

Az elegáns formájú, rozsdamentes acélból készült vákuumos tejtartály praktikus kiegészítő azok számára, akik kedvelik a tejes specialitásokat. A szokásos, bevált megoldású tartály 0,6 liter űrtartalmú és 8 órán keresztül hidegen tartja a tejet.
Mennyiség: 1 db

Ár: 17 400 Ft + ÁFA

Műanyag-króm tejtartó

Műanyag tejtartó doboz, melyet a hűtőben lehet tárolni. Könnyen csatlakoztatható a habosító fejhez.
Mennyiség: 1 db

Ár: 7 100 Ft + ÁFA

Profi Auto-Cappucciatore

Cappuccino, Latte Macchiato mi sem könnyebb, mint ezeket elkészíteni a Professional Cappuccino habosító segítségével. A tartozék közvetlenül a tartályból szívja fel a tejet, felmelegíti, habosítja, és tökéletes tejhabot szolgáltat gombnyomásra a nagyszerű cappuccinóhoz, vagy meleg tejet a latte macchiato elkészítéséhez.
Mennyiség: 1 db

Ár: 17 400 Ft + ÁFA

Easy Auto-Cappucciatore

Az Easy Cappuccino habosító gombnyomásra biztosítja a tejhabot. A készülék kompatibilis a Connector System csatlakoztatási rendszerrel. Amikor a gőz elkészítésére kerül sor, szívóhatást keletkezik és ez szívja fel a tejet a tartályból.Így minden cappuccino elkészítése sikeres lesz.
Mennyiség: 1 db

Ár: 14 400 Ft + ÁFA

Jura kávégépek a Facebookon!