Új és használt kávégépek, kávéfőzők garanciával

Kávéfőző segített a BL-sorsoláson

Kávéfőző segített a BL-sorsoláson

Velux_EHF_CL-sorsolas

A Veszprémet a legjobb nyolc között búcsúztató, címvédő THW Kiel a szintén német HSV Hamburggal, míg a spanyol Barcelona a nyolcaddöntőben a Szegeddel szemben diadalmaskodott lengyel Kielcével találkozik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének elődöntőjében.

Az európai szövetség honlapjának – a csütörtöki bécsi sorsolást követő – beszámolójában az olvasható, hogy az első mérkőzést június 1-én 15.15-től, míg a másodikat 18.00 órától rendezik meg, a helyosztókra másnap ugyanezekben az időpontokban kerül sor.

A sorsolás közben akadt egy kis malőr. A szervezők fokozni szerették volna az izgalmakat és ezért először a hazai csapat neveit húzták ki. A Kielce esetében minden rendben ment, de a második kihúzott piros golyót sokáig nem tudták kinyitni és ezért egy kávéfőzőt hívtak segítségük. Ennek a tárgynak köszönhetően a golyó megadta magát és a benne levő papírról felolvasták a Kiel nevét.

A négy résztvevő csapat közül egyedül a lengyel bajnok lesz újonc a négyes döntőben, a címvédő Kiel mellett a Barcelona 2011-ben megnyerte a sorozatot, míg a Hamburg szintén 2011-ben bronzérmes volt.

Férfi Kézilabda Bajnokok Ligája Final Four:
Vive Targi Kielce (lengyel) – Barcelona (spanyol)
THW Kiel (német) – Hamburg (német)

Hozzászólás kikapcsolva.

Jura kávégépek a Facebookon!