Új és használt kávégépek, kávéfőzők garanciával

Ezzel a fegyverrel te leszel az iroda és a kávéfőző császára

Ezzel a fegyverrel te leszel az iroda és a kávéfőző császára

Felnőni? Ugyan már… Az élet túl unalmas, ha minden véresen komolyan veszünk, és soha nem áldozunk egy-két percet a szórakozás oltárán. És mi sem lenne jobb erre, mint az unalmas, monoton irodai munkaórákat alkalmanként feldobni egy kis asztal-közi lövöldözéssel. Ha a garantált győzelemre hajtunk – már pedig miért ne tennénk – érdemes beszereznünk az N-Strike Elite Hail-Fire Blaster-t.

Mint a nevéből is látszik, ez valami nagyon komoly puska lehet, mindössze 50 dollárért. A valóság még ennél is szebb.

A puska lehetővé teszi, hogy egyszerre 144 darttal megrakodva induljunk csatába, amit aztán akár 30 másodperc alatt rá is ereszthetünk a munkatársakra. Esélyük nem lesz. Sőt, ha még kevesebb kegyelem szorult belénk, egy második ravasszal fel is gyorsíthatjuk ezt a folyamatot. Csak legyünk benne biztosak, hogy a sikoltozásra belépő főnökre is marad muníció.

Talán az egyetlen hátulütője a dolognak, hogy a csomagolásban mindössze 24 dartot találunk. Szóval érdemes áldozni egy keveset az upgrade csomagra, elvégre a kávéautomatáért folytatott harcban csak elsők lehetünk. Továbbá négy darab ceruzaelem is kell bele, plusz zsebben is érdemes egy tartalék szettet hordani, még mielőtt a kollégák egy percig is biztonságban éreznék magukat.

A puska megjelenése egyébként zseniális, egy vasárnapi Expendables 2 után a tesztoszterontól túltöltve máris vidámabban lehet kezdeni a hétfői napot. Nincs kegyelem!

Leave a Reply

 

Jura kávégépek a Facebookon!