Új és használt kávégépek, kávéfőzők garanciával

A tökéletes kávéfőző

A tökéletes kávéfőző

Két mérnök, aki előzőleg az Apple-nél illetve a NASA-nál dolgozott, szövetkezett a világ legjobb kávéfőzőjének kifejlesztésére. Munkájuk gyümölcseként megszületett a 11 111 dolláros luxuskávéfőző.

„Amikor az első termékünk elkészítését terveztük, az a cél lebegett előttünk, hogy a piacon valaha létezett legjobb kávéfőzőt hozzuk létre” – nyilatkozták az alkotók, akik szenvedélyes kávéfogyasztók. „Kezdtük a kávénál és most meg körülötte forgunk” – fogalmaztak a Blossom Coffee Vállalat létrehozói.

Az iPad tervezésében szerepet vállaló Jeremy Kuempel és a NASA-nál alkalmazott Matt Walliser kávéfőző gépe méri a folyadék hőmérsékletét, és a megfelelő szinten tartja, hogy a kávé íze tökéletes legyen.

Különös figyelmet fordítottak a felhasznált alapanyagokra is: az üveg és az acél mellett döntöttek, mert ezek nem módosítják a kávé tulajdonságait.

A gépezetbe WiFi-t és webkamerát is beépítettek, hogy a kávéhoz mellékelt QR kód alapján tudathassa a készülék a kávé fogyasztójával, hogyan, miből készült, amit éppen iszik.

A nem mellékesen igencsak elegáns formaterv szerint megalkotott Blossom One kávéfőzőből egyelőre tíz darabot gyártottak, de a megrendelők már sorakoznak – a borsos ár ellenére is. Vendéglők, kávézók és magánemberek is jelezték érdeklődésüket. Az áruba bocsátás jövő év tavaszára várható.

Leave a Reply

 

Jura kávégépek a Facebookon!